Despre noi

Firma noastră

Silver Gold S.R.L. s-a infiintat in 1993 si are ca domeniu principal de activitate "informatica si alte activitati conexe", activitatea principala fiind intretinerea si repararea masinilor de birou, de contabilizat si a calculatoarelor.

Societatea mai desfasoara si activitate de comert cu echipamente de birotica, piese de schimb si consumabile aferente acestora.

Forma juridica a societatii este cea de societate cu raspundere limitata, avand ca asociat unic pe dl. Tut Cornel care detine 100% din partile sociale, capitalul social fiind integral privat (45.000 RON).

Comercializarea produselor aferente domeniului de activitate desfasurat, constituie o parte importanta in activitatea firmei. Dintre aceste produse am aminti: copiatoare si multifunctionale Konica Minolta, HP si Canon, faxuri, imprimante, consumabile  si piese deschimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cantare electronice, masini de numarat bancnote, calculatoare de birou, masini de scris, PC-uri si notebook-uri, componente si accesorii pentru acestea precum si produse de papetarie. Piata de desfacere o constituie in principal municipiul Arad, judetul Arad si ocazional alte judete.


Cealalta parte a activitatii o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cantare electronice, masini de numarat bancnote, PC-uri, imprimante, faxuri multifunctionale. Aceasta activitate se desfasoara in general la sediul clientului, iar in cazul interventiilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amanuntita cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei.

In luna martie 2005 SC SILVER GOLD SRL a implementat si mentine un sistem de management al calitatiii indomeniul comercializare si service birotica.

Localizare pe harta