Close
Plotter Canon imagePROGRAF iPF770, Retea, A0 View larger

Plotter Canon imagePROGRAF iPF770, Retea, A0

New

Produsul nu se afla pe stoc momentan

7 617,43 lei tax incl.

Data sheet

Tehnologie Inkjet
Tip Color
Format hartie A0+
Functii disponibile Imprimare

Mai multe detalii

Canon imagePROGRAF iPF770 - Conceputa pentru piata CAD, GIS, de postere si de imprimare interna

imagePROGRAF iPF770 este o imprimanta 36”/A0, care ofera o productivitate de clasa, calitate exceptionala, acuratete si un set de caracteristici avansate, pentru a asigura o rata de recuperare a investitiei excelenta.

Beneficii

- Imprimare continua a unui volum mare
- Carcasa inovatoare, de 36”
- Viteza mai mare a carului de imprimare
- Calitate mai clara pentru desenele CAD si compatibilitate HP-GL/2
- Sistem cu 5 culori LUCIA
- Noua cerneala magenta pentru o reproducere superioara a culorilor
- Rezervoare de cerneala cu schimbare rapida, de 130 ml
- Software Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe)
- Compatibila cu servicii de tip cloud
- Instrumente de contorizare

Inalta productivitate
Duceti productivitatea la nivelul urmator cu Canon iPF770, cea mai noua imprimanta cu 5 culori din gama noastra de produse, ce dispune de o viteza de imprimare mai mare, permitand iesirea unui format A0 in modul ciorna in 48 de secunde. Ofera utilizatorilor o mai mare eficienta, cu noua functie de comanda rapida de imprimare Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe). Aceasta functie permite utilizatorilor sa creeze comenzi rapide pentru setarile de imprimare cel mai frecvent utilizate si apoi sa imprime prin aducerea fisierelor pe scurtaturile comenzilor respective.

Calitate si precizie exceptionale
Sistemul de cerneala Canon, cu 5 culori, produce cele mai precise si subtiri linii. Cu o acuratete de +/- 0,1% si o latime minima a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantata. Obtineti culori vibrante la desenele CAD si GIS, precum si o mai buna calitate pentru textul de culoare rosie sau pentru postere si POS, cu noua formula a cernelii magenta a iPF770, care acopera un spectru mai larg ca niciodata.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud
Mariti productivitatea si organizati fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe), ce va permite sa imprimati o varietate de fisiere, fara a fi nevoie de o aplicatie. Pe langa integrarea PosterArtist, solutia va permite sa incarcati si sa descarcati fisiere pentru partajare imediata, cu acces usor chiar si de pe dispozitive mobile. Este acceptata, de asemenea, si imprimarea dintr-o aplicatie iPad.

Economica si eficienta
Gestionati mai usor costurile de imprimare cu functia integrata Status Monitor (Monitor de stare). Functia de contorizare a monitorului de stare colectioneaza jurnalele de sarcini si calculeaza automat costurile pe sarcina sau pe perioada de timp. Poate fi selectat un mod economic, care utilizeaza mai putina cerneala: ideal atunci cand imprimati documente schita.

Design inovator
Utilizati mai eficient spatiul de care dispuneti, cu carcasa inovatoare a Canon iPF770, de 36”, ce asigura o multime de functii dar ocupa un volum mic. Dimensiunile compacte ale acesteia o fac perfecta pentru necesitatile de afaceri care doresc o productivitate inalta intr-un spatiu mic.

Conceputa pentru fluxuri de lucru solicitante
iPF770 este compatibila cu HP-GL/2 si HP-RTL, incluzand capacitatea de a configura setarile paletei si ale penitei, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus contine un driver optimizat pentru AutoCAD si un plug-in pentru Microsoft Office, care va permit sa imprimati direct din Word, Excel sau PowerPoint.

1 other product in the same category

Close