Close
Plotter Canon imagePROGRAF iPF670, 24 inch, A1, Retea View larger

Plotter Canon imagePROGRAF iPF680, A1, Recondiționat

Reconditionat

Canon imagePROGRAF iPF680

Imprimanta cu 5 culori compacta, perfecta pentru CAD/GIS si postere de inalta calitate.

More details

Produsul nu se afla pe stoc momentan

3 250,00 lei tax incl.

Data sheet

Tehnologie Inkjet
Tip Color
Format hartie A0+
Functii disponibile Imprimare

Mai multe detalii

Combinati calitatea si economia cu aceasta imprimanta de 24” de mare viteza, cu 5 culori. Obtineti rezultate mai clare si mai bine definite pentru CAD/GIS si postere cu noua cerneala magenta.

Beneficii

- Imprimati volume mari mai rapid
- Carcasa compacta de 24”
- Calitate mai clara pentru desenele CAD si compatibilitate HP-GL/2
- Sistem cu 5 culori LUCIA
- Noua cerneala magenta pentru o reproducere superioara a culorilor
- Rezervoare de cerneala cu schimbare in timpul functionarii, de 130 ml
- Software Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe)
- Compatibila cu servicii de tip cloud
- Instrumente de contorizare

Specificatii detaliate

Productivitate ridicata
Duceti productivitatea la nivelul urmator cu Canon iPF680, o imprimanta compacta cu 5 culori, ce dispune de o viteza de imprimare mai mare, permitand iesirea unui format A1 in modul ciorna in 28 de secunde. Ofera utilizatorilor o mai mare eficienta, cu noua functie de comanda rapida de imprimare Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe). Aceasta functie permite utilizatorilor sa creeze comenzi rapide pentru setarile de imprimare cel mai frecvent utilizate si apoi sa imprime prin aducerea fisierelor pe scurtaturile comenzilor respective.

Calitate si precizie exceptionale
Sistemul Canon de cerneala, cu 5 culori, produce cele mai precise si subtiri linii. Cu o acuratete de +/- 0,1% si o latime minima a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantata. Obtineti culori vibrante la desenele CAD si GIS, precum si o mai buna calitate pentru textul de culoare rosie sau pentru postere si POS, cu noua formula a cernelii magenta a iPF680, care acopera un spectru mai larg ca niciodata.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud
Mariti productivitatea si organizati fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare si partajare directe), ce va permite sa imprimati o varietate de fisiere, fara a fi nevoie de o aplicatie. Pe langa integrarea PosterArtist, solutia va permite sa incarcati si sa descarcati fisiere pentru partajare imediata, cu acces usor chiar si de pe dispozitive mobile. Este acceptata, de asemenea, si imprimarea dintr-o aplicatie iPad.

Economica si eficienta
Gestionati mai usor costurile de imprimare cu functia integrata Status Monitor (Monitor de stare). Functia de contorizare a monitorului de stare colectioneaza jurnalele de sarcini si calculeaza automat costurile pe sarcina sau pe perioada de timp. Poate fi selectat un mod economic, care utilizeaza mai putina cerneala: ideal atunci cand imprimati documente ciorna.

Design compact
Utilizati mai bine spatiul de care dispuneti, cu carcasa optimizata de 24” a Canon iPF670, ceea ce o face modelul de perfect pentru necesitati de afaceri cu mai putin spatiu, sau pentru cei care prefera o imprimanta mai compacta, ce ocupa un volum mai mic.

Conceputa pentru fluxuri de lucru solicitante
iPF670 este compatibila cu HP-GL/2 si HP-RTL, incluzand capacitatea de a configura setarile paletei si ale penitei, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus contine un driver optimizat pentru AutoCAD si un plug-in pentru Microsoft Office, care va permit sa imprimati direct din Word, Excel sau PowerPoint.

8 other products in the same category

Close